The 10th Cheese Symposium

Süt ürünleri alanında Avrupa’nın en büyük 2 enstitüsü olan INRA (Fransa) ve Teagasc (İrlanda) işbirliğinde ve University College of Cork’un desteğiyle gerçekleştirilen “Cheese Symposium” etkinliğinin 10.su 4-6 Nisan 2018 tarihleri arasında Fransa’nın Rennes kentinde düzenlendi. 200’ün üzerinde kişinin katıldığı ve tüm katılımın %40’ını sektörel katılımcıların oluşturduğu etkinlikte, bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Zafer Erbay, 2 bildiri ile yer aldı. Bölümümüz adresli olarak sunulan bildiriler aşağıda listelenmiştir:

Zafer Erbay, Pelin Salum, Gökçe Gövce, Deniz Baş, Perihan Kendirci, 2018. Enzyme-modified cheese production with ripened White cheese flavor: Determination of appropriate enzyme combinations and incubation times, The 10th Cheese Symposium 2018, 4-6 April, 2018, Rennes – France, Proceedings of the 10 th Cheese Symposium, 82.

Pelin Salum, Gökçe Gövce, Perihan Kendirci, Deniz Baş, Zafer Erbay, 2018. Variations in compositional and sensorial properties, ripening parameters, and volatile compositions of ripened White cheeses manufactured in different regions of Turkey, The 10th Cheese Symposium 2018, 4-6 April, 2018, Rennes - France, Proceedings of the 10 th Cheese Symposium, 117.