ADSA 2017 Annual Meeting

Amerikan Süt Bilimi Derneği (ADSA, American Dairy Science Association) tarafından düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük akademik/sektörel etkinliği kabul edilen ADSA Annual Meeting, 2017 yılında Pittsburg, ABD’de gerçekleştirildi. 4 gün süren (25-28 Haziran) ve 2 binin üzerinde katılımcının katıldığı etkinlikte bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Zafer Erbay, birisi sözlü olarak sunulan 3 bildiri ile yer aldı. Bölümümüz adresli olarak sunulan bildiriler aşağıda listelenmiştir:

Gökçe Gövce, Pelin Salum, Deniz Bas, Perihan Kendirci, Zafer Erbay, 2017. Effects of different commercial proteolytic enzymes used in the production of enzyme-modified cheese on the cheese ripening parameters, American Dairy Science Association (ADSA) 2017 Annual Meeting, 25-28 June 2017, Pittsburg, PA – USA, Journal of Dairy Science, Volume 100, Supplement 2, 346.

Pelin Salum, Zafer Erbay, Haşim Kelebek, Serkan Selli, 2017. Effect of extraction conditions on the extraction efficiency for the HS-SPME-GC/MS analysis of volatile compounds in Turkish white cheese using central composite rotatable design, American Dairy Science Association (ADSA) 2017 Annual Meeting, 25-28 June 2017, Pittsburg, PA – USA, Journal of Dairy Science, Volume 100, Supplement 2, 47.

Ahsen Burcin Himmetagaoglu, Zafer Erbay, Mustafa Cam, 2017. Determination of the appropriate emulsion formulation for microencapsulated milk fat powder production, American Dairy Science Association (ADSA) 2017 Annual Meeting, 25-28 June 2017, Pittsburg, PA – USA, Journal of Dairy Science, Volume 100, Supplement 2, 259.