Başlangıç ve Bitiş Tarihi
31.05.2019- 31.05.2019
Başlangıç ve Bitiş Saati
12:05- 12:05
Yer / Adres :
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
2018-2019 Bahar Dönemi Yıl Sonu Bitirme ve Seminer Dersi Sunumları

 

10 Haziran Pazartesi
10.00-10.15 Gamze Demir The use of enzyme-modified cheese in the production of salad dressing
10.15-10.30 Rabia Arslan Effects of Different Oil Extraction Methods on Total Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Linseed Oil
10.30-10.45 Elvir Lika Preparation and Characterization of Magnetic Nano-Iron Oxide - Activated Carbon Composites for Decolorization of Stevia Rebaudiana Extracts
Cansu Ercan
ARA
11.00-11.15 Özge Ağar Extraction and characterization of bioactive compounds from white cherry fruit
Ayça Gökçeli
11.15-11.30 Büşra Karaduman Antimicrobial Oil Production From Pomegranate Peel Wastes By Optimization of Ultrasound Assisted Extraction Method
Şule Filik
11.30-11.45 Gamze Çakıtlı Determination of Changes in Antioxidant Properties of Dry White Bean Extracts after in vitro Digestion
Havva Aktaş
ÖĞLE YEMEĞİ
13.15-13.45 Bekir Uğur İdaye Gıda İşletmelerinde Hijyen Denetimleri ve Laboratuvar Analizleri
13.45-14.15 Büşra Tağar Chia Tohumu ve Gıdalarda Kullanımı
ARA
14.30-15.00 Sümeyye Gökalp Şeker Alkollerin (Polyols) Gıda Sanayinde Kullanım Alanları
15.00-15.30 Zozan Fidan Biber Salçasının Biyoaktif Bileşenleri ve Antioksidan Potansiyeli
11 Haziran Salı
09.30-10.00 Nisa Öztürk Karabuğdaylar ve gıda olarak kullanımı
10.00-10.30 Hatice Kübra Şaşmaz Siyah Sarımsak: Üretimi, Biyoaktif Bileşenleri, Antioksidan Özellikleri ve Klinik Etkileri
ARA
10.45-11.15 Nuray Keskin Protein tabanlı yenilebilir filmler ve kaplamalar
11.15-12.00 Aysun Altınyüzük Olgun beyaz peynir lezzetine sahip enzim modifiye peynir üretim sürecinde biyoaktivite özelliklerinin değişimi
ÖĞLE YEMEĞİ
13.15-13.45 Fatma Zengin Fitokimyasallarin ekstraksiyon ve analiz yöntemleri
13.45-14.15 Ahsen Burçin Himmetağaoğlu Lipozomların üretimi ve gıda enkapsülasyonunda kullanımı