13.05.2019- 13.05.2019
Anadolu Efes Fabrikası Kariyer Günü Sohbetlerine Katıldık...

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Gıda Teknolojileri Öğrenci Topluluğu olarak 6 Mayıs Pazartesi günü Adana Anadolu Efes Fabrikasında gerçekleşen Kariyer Sohbetlerine katıldık. Bira sektöründe günümüze kadar getirdikleri kültürde kendi anlayışları, üretim aşamaları, şişeleme, kalite analizleri gibi kritik konularda öğrencilere bilgi verildi ve üretim aşamaları uygulamalı olarak görüldü. Kariyer söyleşisinde ise, Anadolu Efes Talent Acquisition & Employer Brand Manager Berkan Nasser Mifleh, işe alım süreçlerinde önemli noktalara dikkat çekti.

Adana Anadolu Efes fabrikasına, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Gıda Teknolojileri Öğrenci Topluluğu ve Gıda Mühendisliği Bölümü olarak paylaştıkları değerli bilgiler ve muhteşem ev sahiplikleri ile bizlere değerli hissettirdikleri için teşekkür ediyoruz.