10. Gıda Mühendisliği Kongresi
15th Euro Fed Lipid Congress
Projemiz TÜBİTAK 3001 Kapsamında Desteklenecek
ICONSETE 2017
ADSA 2017 ANNUAL MEETING
1. Ulusal Sütçülük Kongresi
ICAFOF 2017
TABKON
İş Hayatına İlk Adım Staj
Gıda Mühendisliği “Kariyer Günü” Etkinliği Gerçekleşti
1.Tarım ve Gıda Etiği Kongresi
Türkiye 12.Gıda Kongresi
(Güncellendi) 3.Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry Kongresi
14th Euro Fed Lipid Congress
Kadın Çiftçiler İle Alternatif Ürün Stevia (Şeker Otu) Yetiştiriciliği Ve Sanayiye...
4.Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı’na Katıldık
TÜBİTAK Projemiz Kabul Edildi
ilk Kariyer Günü Etkinliğimizi Gerçekleştirdik
Targıd Ziyareti
Amylum Nişasta Ziyareti
Anadolu Efes Ziyareti
Kemal Kükrer Ziyareti
Marsa Ziyareti
Kilikya Şalgam Ziyaretimiz
Kırmızıdam Ziyareti
Yörüksüt Ziyareti
9. Çukurova Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı
Kampüs Gezimiz
Dünya Gıda Günü
Üretim tesisine teknik gezi düzenledik
9. Gıda Mühendisliği Kongresi
29th EFFoST International Conference: Food Science Research and Innovation: Delivering...
FE 101 – Coffee: Cultivation, Roasting, Serving and Tasting
Güney Süt Ziyaretimiz
Firma ziyaretlerimiz devam ediyor
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus"
PANEL - Kırsaldaki Yoksulluk ve Gıda Güvencesi
38th World Congress of Vine and Wine
4th International Conference and Exhibition on Food Processing and Technology Conference
TÜBİTAK Projemiz Kabul Edildi
Arş. Gör. Selin Nazmiye Yabacı Karaoğlan doktora derecesini almaya hak kazandı
Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu (13-15 Mayıs 2015)
2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi (28-30 Nisan 2015)
Y.L. öğrencimiz Ahsen Burçin Himmetağaoğlu tez öneri sunumunu gerçekleştirdi
3. Gıda Arge Proje Pazarı’na katıldık
Tübitak projemiz kabul edildi
Kiel Üniversitesi ile Erasmus + anlaşmamızı yaptık.
Bonn Üniversitesi ile Erasmus+ Anlaşması
Firma Ziyaretleri
Bölüm Etkinlikleri
TÜBİTAK projelerimiz kabul edildi
Foggia Üniversitesi (Università degli Studi di Foggia) ile Erasmus + anlaşmamızı...
Yaşam Bilimleri Varşova Üniversitesi ile Erasmus + anlaşmamızı gerçekleştirdik
Letonya Tarım Üniversitesi ile Erasmus+ anlaşmamızı gerçekleştirdik
CNR EXPO - Gıda fuarına katıldık
Püskürtmeli Kurutucu Çalıştayına Katıldık.
Firma Ziyaretlerimiz Devam Ediyor
TUBİTAK Projelerimiz Kabul Edildi...
ÇAYKUR ile Stevia İçin Ortak Çalışma...
ÖĞRENCİ YEMEK BURSU DUYURUSU
Bölüm Başkanımızdan Mesaj...
7.Gıda Mühendisliği Koordinasyon Kurulu'na katıldık
Novel Approaches in Food Industry (NAFI) 2014
"Adana Sanayisi ve Yenilikçi Yaklaşımlar" paneli
"Gıda Mühendisliği Seminerleri-2"
"Gıda Mühendisliği Seminerleri" etkinliklerimiz başlıyor
Yrd.Doç.Dr. Zafer Erbay CBÜ Mühendislik Fakültesi Kariyer Günleri'nde bir sunum...
Çukurova Gıda / Gıda-Tek 2014 Fuarına Katıldık...
4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu ve GıdaMO Öğrenci Temsilcilikleri Bölgesel Pikniği yapıldı
2014 - 2015 Eğitim – Öğretim yılında Bölümümüze Öğrenci Alınacaktır.
Adana BTÜ Kampüsü Hakkında
Doç.Dr. M. Sertaç ÖZER "“Buğday, Un ve Ekmek: Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu kongreye...
Canan Karatay ismi ile yapılan "Gıda Mühendisliği Saçmalıktır!" yorumuna bölümümüzden...
Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Ders Programı belli oldu
Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesi yeni Yönetim Kurulu seçildi
TUBİTAK 1003 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projemiz kabul edildi...
İsmail Safa Özler Anadolu Lisesi'nde üniversite ve bölüm tanıtımı
"Un ve Ekmek Kalitesi" eğitimi
2.Ulusal Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu
2. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
8.Gıda Mühendisliği Kongresi
Dr. Zafer ERBAY aramıza katıldı...
Uluslararası II. Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi
Mısır Kurutma Eğitimi Verildi...
Dünya Gıda Günü (16 Ekim)
Tezsiz Yüksek Lisans Ders Programı
Gıda Etkinlikleri Takvimi
Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencilerinin Ders Seçme İşlemleri
Bölümümüze Öğretim Üyesi Alınacak...
Doç.Dr. Osman Kola "Stevia (Şeker Otu) Konferansı"na Konuşmacı Olarak Katıldı.
Gıda Mühendisliği "Tezsiz Yüksek Lisans" Programına başvurular başlamıştır.
Araş.Gör. ve Uzman Alımı Değerlendirme Sonuçları Açıklandı...
Bölümümüze Uzman ve Araştırma Görevlisi Kadrolarına Alım Yapılacaktır...
Gıda Mühendisliği Laboratuvarları Kuruluyor
Hasat Öncesi Buğdayın Geleceği Sektör Toplantısı
Gıda Mühendisliği Koordinasyon Kurulu Toplantısı Denizli'de Gerçekleştirildi
Öğretim Elemanlarımız Eğitim Kursuna Katıldı...
AdanaBTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü 30.10.2012 tarihinde kuruldu.
Araş. Gör. Alımları Yapıldı...
Gıda Mühendisliği Tezsiz Yüksek Lisans Sınav takvimi açıklandı