18.12.2017- 18.12.2017
Yüksek Lisans Tez Savunması

Nanoteknoloji ve Mühendislik Bilimleri Anabilim Dalı’nda yüksek lisans öğrencisi olan Ahsen Burçin Himmetağaoğlu, danışmanlığını Bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Zafer Erbay’ın yürüttüğü “Investigation of the effects of microencapsulation materials and spray drying process on microencapsulated cream powder” başlıklı yüksek lisans tez çalışmasını tamamlayarak tez savunmasını 13 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirdi. Yrd.Doç.Dr. Zafer Erbay’ın yanı sıra, Bölümümüz öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Levent Yurdaer Aydemir ile Erciyes Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Mustafa  Çam’ın görev aldığı tez jürisi, çalışmanın başarılı olduğuna ve Ahsen Burçin Himmetağaoğlu’nun yüksek lisans ünvanını almasına karar verdi.

Ahsen Burçin Himmetağaoğlu’nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.