Başlangıç ve Bitiş Tarihi
26.05.2017- 26.06.2017
Başlangıç ve Bitiş Saati
12:05- 12:06
Yer / Adres :
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
1. Ulusal Sütçülük Kongresi

Bölümümüz 25-26 Mayıs 2017 Ankara'da düzenlenen 1. Ulusal Sütçülük Kongresinde aşağıdaki bildirilerle temsil edilmiştir.

1) Başlık: "Enzim modifiye peynir üretiminde kullanılabilen farklı ticari proteolitik enzimlerin olgunlaşma parametrelerine bireysel etkilerinin belirlenmesi"; Yazarlar: Gökçe Gövce, Pelin Salum, Perihan Kendirci, Deniz Baş, Zafer Erbay. Sunum Zafer Erbay tarafından yapılmıştır.

2) Başlık: "Mikroenkapsüle krema tozu üretimi için uygun emülsiyon formülasyonunun belirlenmesi"; Yazarlar: Ahsen Burçin Himmetağaoğlu, Zafer Erbay, Mustafa Çam. Sunum Ahsen Burçin Himmetağaoğlu tarafından yapılmıştır.