09.05.2017- 09.05.2017
TABKON
9-12 mayıs tarihlerinde Konya’da gerçekleştirlen 1. Uluslararası tıbbi ve aromatik bitkiler kongresinde üniversitemizi personelimiz Arş. Gör. Semih Latif İpek ve Uzman Nurten Kurt Cengiz ile yüksek lisans öğrencilerimiz Fatma Gizem Akçakaya ve Sibel Aydın katıldıkları bildirileriyle temsil etmişlerdir.

Semih Latif İpek’in çalışmaları;
Semih Latif İpek, Ali Emrah Çetin, Nurten Kurt Cengiz, Haşim Kelebek, Osman Kola, Mehmet Sertaç Özer, Spectrophotometric Determination of Rebaudioside A in Aqueous Solutions.

Sibel Aydın’ın çalışmaları
1-Sibel Aydın, Pınar Kadiroğlu, Effect of Infusion Time and Concentration on Antimicrobial And Antioxidant Potential of Lavandula stoechas L. Teas, TABKON, 2017 (Poster sunum)
2- Sibel Aydın, Pınar Kadiroğlu, Effect of Grounding Process on Antioxidant And Antimicrobial Potential of Cardamom Extracts, TABKON, 2017 (Poster sunum)

Fatma Gizem Akçakaya’nın çalışmaları