Başlangıç ve Bitiş Tarihi
26.05.2017- 26.05.2017
Başlangıç ve Bitiş Saati
12:05- 12:05
Yer / Adres :
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
ICAFOF 2017


Bölümümüz öğretim elemanları Doç. Dr. Haşim Kelebek, Yrd. Doç. Dr. Murat Reis Akkaya, Yrd. Doç. Dr. Pınar Kadiroğlu, Yrd. Doç. Dr. Aysun Şener, Arş. Gör Sevgin Dıblan, Arş. Gör. Burçak Uçar çeşitli sözlü ve poster bildirilerle kapadokyada gerçekleştirilen ‘’International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies"da (ICACOF) üniversitemizi temsil etmişlerdir. Bu konferansta ayrıca Doç Dr. Haşim Kelebek Science Committe’de görev almış ve oturum başkanlığı yapmıştır.

Doç. Dr. Haşim Kelebek’in bulunduğu çalışmalar;
1)    Hasim Kelebek, Sevgin Dıblan, Pınar Kadiroğlu, Osman Kola, Serkan Selli, Comparative Evaluation of Phenolic Compounds, Sugars, Organic Acids and Antioxidant Properties of Bursa Siyahı and Sarılop Varieties

 2)    Hasim KELEBEK, Gamze GUCLU, Onur SEVINDIK, Dilem TANRISEVEN, Serkan SELLI, Pinar KADIROGLU, Ahmet Salih SONMEZDAG. DAD-ESI/MSn Characterization of Bioactive Compounds and Antioxidant Potential of Carob Molasses

 3)    Sibel AYDIN, Pınar KADİROĞLU, Haşim KELEBEK. Solvent Efficiency on Antimicrobial, Antioxidant Potential and Phenolic Profiles of Carob Pods

 4)    Asghar AMANPOUR, Songul KESEN, Hasim KELEBEK, Serkan SELLI. Characterization of fatty acids composition in Iranian Phishomi extra-virgin olive oil
 
 5)    Songul KESEN, Asghar AMANPOUR, A. Salih SONMEZDAG, Hasim KELEBEK, Serkan SELLİ. Effects of Cultivar, Maturity Index and Growing Region on Fatty Acid Composition of Olive Oils.

 6)    A. Salih Sonmezdag, Onur Sevindik, Songul Kesen, Hasim Kelebek, Serkan Selli. Purge and Trap Extraction Use for the Characterization of Volatile Compounds of Shade-Dried Tussilago farfara L. 
Yrd. Doç Dr. Aysun Şener’in katıldığı çalışmlar;
1-Isolation, Partial Purification and Determination of β-glucosidases Activities of Some Apricots During Maturation.
2-Extraction, Partial Purification and Determination of  Inhibitors Effects of Polyphenol Oxidase from Tea Leaf (Camellia sinensis)

Yrd. Doç. Dr. Murat Reis Akkaya’nın katıldığı çalışmalar
1- Quinoa Seeds as a Beneficial Nutrient and Several Quality Parameters of Quinoa Seed Oil
2- Determination of Some Quality Parameters of Pasta Wheat with NIRS (Near-Infrared Reflectance Spectroscopy)

Yrd. Doç. Dr. Pınar Kadiroğlu’nun katıldığı çalışmalar
1-Sibel Aydın, Pınar Kadiroğlu, Haşim Kelebek, Solvent Efficiency on Antimicrobial, Antioxidant Potential and Phenolic Profiles of Carob Pods, ICAFOF, 2017. (Sözlü sunum)
 2-Oya Köseoğlu, Didar Sevim, Pınar Kadiroğlu, Effect of Filtration Process on Antioxidant Capacity and Oxidative Stability of Extra Virgin Olive Oils during Storage, ICAFOF, 2017. (Sözlü sunum)

Burçak Uçar ve Sevgin Dıblan’ın katıldığı çalışmalar
Recent developments on gluten-free bread production for celiac patients- Burçak Uçar, Ahmed Alsailqali, Mehmet Sertaç Özer

The diffusion kinetics of potassium sorbate From active polymer films at various conditions- Sevgin Dıblan, Sevim Kaya