Başlangıç ve Bitiş Tarihi
18.09.2016- 18.09.2016
Başlangıç ve Bitiş Saati
12:09- 12:09
Yer / Adres :
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
14th Euro Fed Lipid Congress
18-21 Eylül 2016 tarihlerinde Belçika’nın Ghent şehrinde gerçekleştirilen "14th Euro Fed Lipid Congress" etkinliğine Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Pınar Kadiroğlu bir bildiri ile katıldı.

Oya Köseoğlu, Didar Sevim ve Pınar Kadiroğlu’nun yazarları olduğu “Antioxidant Activity and Oxidative Stability of Turkish Extra Virgin Olive Oils Regarding Stages of Olive Ripening” başlıklı bildiri poster sunum şeklinde sunuldu.