Başlangıç ve Bitiş Tarihi
26.05.2016- 26.05.2016
Başlangıç ve Bitiş Saati
12:05- 12:05
Yer / Adres :
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
4.Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı’na Katıldık


Yrd. Doç. Dr. Zafer Erbay yürütücülüğünde hazırlanan “Olgun beyaz peynir lezzetine sahip mikroenkapsüle enzim modifiye peynir tozu üretimi” başlıklı proje etkinliğe başvuran 409 proje arasından sergilenmek üzere seçilen ilk 59 proje arasına girmiştir. Seçilen projeler 24 Mayıs 2016 tarihinde İzmir’de gerçekleştirilen etkinlikte sergilenmiştir. “Olgun beyaz peynir lezzetine sahip mikroenkapsüle enzim modifiye peynir tozu üretimi” başlıklı projenin, 5 farklı üniversiteden öğretim üyesi ve araştırmacının katılımı ile oluşan proje ekibinde Çankırı Karatekin Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Deniz Baş, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Perihan Kendirci, Kayseri Erciyes Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Mustafa Çam, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Haşim Kelebek ve Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Pelin Salum Erbay yer almaktadır.