Başlangıç ve Bitiş Tarihi
25.05.2016- 25.05.2016
Başlangıç ve Bitiş Saati
12:05- 12:05
Yer / Adres :
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
TÜBİTAK Projemiz Kabul Edildi

Bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Zafer Erbay’ın yürütücülüğünde hazırlanan “Mikroenkapsüle krema tozu üretimi ve üretim optimizasyonu” başlıklı proje, TÜBİTAK – 1002 Hızlı Destek Programı kapsamında kabul edildi. 2 farklı üniversiteden öğretim üyelerinin katılımı ile hazırlanan proje, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nde yürütülecektir. Kayseri Erciyes Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr.  Mustafa Çam da proje ekibinde araştırmacı olarak yer almaktadır. Proje ekibini kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.