Başlangıç ve Bitiş Tarihi
15.11.2015- 15.11.2015
Başlangıç ve Bitiş Saati
12:11- 12:11
Yer / Adres :
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
Üretim tesisine teknik gezi düzenledik
13 Kasım 2015 Cuma günü FE 101 Introduction to Food Engineering dersi kapsamında lisans öğrencilerimizle Adana Şakir Paşa Havalimanı içerisinde bulunan THY DO & CO İkram Hizmetleri A. Ş.’ nin üretim tesisine teknik gezi düzenledik. Tesisin yöneticisi ve gıda mühendisi olan Yalçın Dikmen bizi tesiste gezdirerek Türk Hava Yolları yolcularına ikram olarak verilen tüm ürünler ve üretim aşamaları hakkında bilgi verdi. Kendisi bizlere ayrıca hammaddelerin saklanmasından, sunuma hazır gıdaların hazırlanması ve dağıtımına kadar olan tüm aşamaları anlatıp ve gıda güvenliğinde önemli bir kontrol sistemi olan HACCP’in kendi tesislerinde uygulanışı hakkında bilgiler verdi.

Tesis gezimiz sonunda bizlere birbirinde lezzetli ikramlarda bulunan Yalçın Bey ve tüm DO&CO çalışanlarına bizleri tesislerine kabul ettikleri ve gösterdikleri ilgi için teşekkürü borç biliriz.