Başlangıç ve Bitiş Tarihi
12.11.2015- 12.11.2015
Başlangıç ve Bitiş Saati
12:11- 12:11
Yer / Adres :
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
29th EFFoST International Conference: Food Science Research and Innovation: Delivering sustainable solutions to the global economy and society kongresi
Bölümümüz öğretim üyelerinden Yard. Doç. Dr. Pınar Kadiroğlu ile Yard. Doç. Dr. Levent Yurdaer Aydemir ve araştırma görevlilerinden Burçak Uçar tarafından hazırlanan “Application of Fourier transform infrared spectroscopy (FTIR) and chemometric analysis to discriminate Turkish noodle enriched with legume hydrocolloid” başlıklı çalışma 10-12 Kasım 2015 tarihleri arasında Yunanistan’ın Atina şehrinde düzenlenen “29th EFFoST International Conference: Food Science Research and Innovation: Delivering sustainable solutions to the global economy and society” adlı kongrede sözlü sunum olarak sunulmuştur.