Başlangıç ve Bitiş Tarihi
06.11.2015- 06.11.2015
Başlangıç ve Bitiş Saati
12:11- 12:11
Yer / Adres :
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
FE 101 – Coffee: Cultivation, Roasting, Serving and Tasting

FE 101- Introduction to Food Engineering dersi kapsamında davetimiz üzerine Starbucks Bölge Müdürü Türev Kerem Kıstak ve Starbucks Adana Real Şube Müdürü Alican Tekin öğrencilerimize “Coffee: Cultivation, Roasting, Serving, and Tasting” konulu sunumlarını gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edilen sunum esnasında kahvenin tarihçesi, nasıl yetiştirildiği, nasıl hazırlandığı ve nasıl servis edildiği anlatılmış uygulamalı olarak da tadımının nasıl yapıldığı öğretilmiştir. Öğrencilerimize taze demlenmiş Sturbucks kahvesi eşliğinde ders dinleme deneyimini yaşattıkları için Starbucks müdürlerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.