Başlangıç ve Bitiş Tarihi
13.07.2015- 13.09.2015
Başlangıç ve Bitiş Saati
12:07- 12:09
Yer / Adres :
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
TÜBİTAK Projemiz Kabul Edildi

Tübitak projemiz kabul edildi


Bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Zafer Erbay’ın yürütücülüğünde hazırlanan “Olgun beyaz peynir lezzetine sahip mikroenkapsüle enzim modifiye peynir tozu üretimi” başlıklı proje, TÜBİTAK – 3501 Kariyer Geliştirme Programı kapsamında kabul edildi. 4 farklı üniversiteden öğretim üyelerinin katılımı ile hazırlanan proje, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nde yürütülecektir. Proje ekibinde Çankırı Karatekin Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Deniz Baş (araştırmacı), İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr.  Perihan Kendirci (araştırmacı), Kayseri Erciyes Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr.  Mustafa Çam (danışman) ile Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Haşim Kelebek (danışman) yer almaktadır. Proje ekibini kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.