12.05.2015- 12.05.2015
Bonn Üniversitesi ile Erasmus+ Anlaşması

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü olarak Bonn Üniversitesi (Universitat Bonn) Ziraat Fakültesi (Faculty of Agriculture) ile lisans, lisansüstü ve öğretim üyesi hareketliliğini kapsayan Erasmus + anlaşmamızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Bonn Üniversitesi en iyi üniversiteler sıralamasında ilk 200 içerisinde yer alan ve bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalarla bugüne kadar 7 Nobel Ödülü’ne layık görülen seçkin bir üniversitedir. Eğitim dilinin Almanca olmasından dolayı lisans ve yüksek lisans öğrenci değişimleri için B1 seviyesinde Almanca bilgisi istenmektedir. Sözlü beyanın yeterli görüldüğü ve her hangi bir belgenin istenmediği dil seviye şartı öğretim üyesi değişikliklerinde aranmamaktadır.

Gerçekleştirmiş olduğumuz bu anlaşmanın hem öğrencilerimize hem de bilimsel araştırmalarını yürüten akademik personelimize sosyal, kültürel ve akademik alanda yeni şeyler katacağına inanıyoruz.

Bonn Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Link: http://www.lwf.uni-bonn.de/welcome-to-the-agriculture-faculty?set_language=en