17.12.2014- 17.12.2014
Firma Ziyaretlerimiz Devam Ediyor

Firma Ziyaretlerimiz Devam Ediyor...
    Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü ailesi olarak  bölgemizde bulunan gıda firmalarına tanışma ziyaretleri düzenlemekteyiz. Bu ziyaretlerimiz esnasında firma temsilcilerine bölümümüzü, öğretim üyelerimizi, laboratuvar imkanlarımızı ve yaptığımız analizleri tanıtıyor, firmanın üretim ve ar-ge alanında karşılaştığı sorunlar ve ortak yürütebileceğimiz projeler hakkında konuşuyoruz. Lisans eğitiminde okuyan öğrencilerimiz için firma ziyaretleri ve sağlayabilecekleri staj imkanları hakkında da firmalardan bilgi alıyoruz.
     Kurmuş olduğumuz yakın ilişkinin devam edebilmesi amacıyla firma temsilcilerini bölümümüze davet ediyor çalışmalarımızı yerinde görmelerini ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmalarını istiyoruz. Kurumumuzun hedeflediği üniversite-sanayi işbirliklerine yapmış olduğumuz katkının daha da artması için bu ziyaretlerimiz devam edecektir.

Gerçekleştirdiğimiz firma ziyaretleri hakkında detaylı bilgilere "Etkinlikler" menüsü içerisindeki "Firma Ziyaretleri" kısmında ulaşabilirsiniz.