Başlangıç ve Bitiş Tarihi
06.06.2014- 06.06.2014
Başlangıç ve Bitiş Saati
12:06- 12:06
Yer / Adres :
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
Novel Approaches in Food Industry (NAFI) 2014

Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından organize edilen "International Food Congress - Novel Approaches in Food Industry (NAFI) 2014" başlıklı kongre, 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Kuşadası'nda gerçekleştirildi.

Yurtiçi ve yurtdışından gıda alanında araştırmalar yapan akademisyenlerle, sektörde çalışan mühendisleri biraraya getiren kongrenin 2. gününde, bölümümüz öğretim elemanlarından Arş.Gör. Sevgin Dıblan "Degradation of ascorbic acid in strawberry juice concentrates during storage at various temperatures" başlıklı bildiriyi sözlü olarak sundu.

Sunumu görüntülemek için tıklayınız.