13.05.2014- 13.05.2014
"Gıda Mühendisliği Seminerleri" etkinliklerimiz başlıyor

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü olarak çeşitli konulardaki çalışma ve araştırmalarımızı paylaşmak, ilgili konulara dair tartışmaları derinleştirmek amacıyla "Gıda Mühendisliği Seminerleri" başlığı ile bir etkinlik organize etme kararı aldık. Üniversite dışında katılıma açık olacak bu seminerlerle bölümümüz tarafından yürütülen çalışmaların paylaşılması, gıda mühendisliği eğitiminin sorunlarının ele alınması, gıda sanayisinin ihtiyaçlarının tartışılması, ülkemizde ve dünyada gıda alanında yürütülen kimi bilimsel gelişmelerin tanıtılması amaçlanmaktadır.

Önümüzdeki dönemde belirli aralıklarla düzenlenmesi hedeflenen "Gıda Mühendisliği Seminerleri"nin ilki, 14 Mayıs 2014 Çarşamba günü, 10.00-12.30 saatleri arasında, Üniversitemizin Yeşiloba Yerleşkesi'ndeki 2 No'lu derslikte gerçekleştirilecektir.