18.02.2014- 18.02.2014
Canan Karatay ismi ile yapılan "Gıda Mühendisliği Saçmalıktır!" yorumuna bölümümüzden tepki!

13 Şubat 2014 tarihinde https://tr-tr.facebook.com/Canan.Efendigil.Karatay adresi üzerinden medyada Canan Efendigil Karatay adıyla "Gıda Mühendisliği diye bir saçmalık çıktı! Gıda doğal olmalı neyin mühendisliği bu? Gıda Mühendisliği olmaz!" yorumunu paylaşmıştır.

Gıda Mühendisliği mesleğini temsil edene meslek örgütü (Gıda Mühendisliği Odası Adana Şubesi) ve Adana'da meslek öğrenimini yürüten kurumlar (Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü ile Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü) biraraya gelerek 17 Şubat 2014 tarihinde basına konu ile ilgili bir açıklamada bulundular.

Basın toplantısına Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç.Dr. M.Sertaç Özer, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Osman Kola, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Haşim Kelebek ile bölüm öğretim üyelerinden ve Gıda Mühendisleri Odası Adana Şube Yazmanı Yrd.Doç.Dr. Zafer Erbay; Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Turgut Cabaroğlu ile bölüm öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Asiye Akyıldız; Gıda Mühendisleri Odası Adana Şube adına ise Şehmus Alparslan ve Ahmet Pan katıldı.

Basın açıklamasının tam metnini görüntülemek için tıklayınız.

Konu ile ilgili yerel ve ulusal basında çıkan haberleri görüntülemek için tıklayınız.